The Flower of Life

 

Dette kraftige symbolet - også referert til som “hellig geometri”, er gjenfunnet i ulike kulturer og religioner – og også i våre produkter. Med god grunn. I all sin enkle skjønnhet og perfeksjon er Livets Blomst et symbol for

den evige kreative prosessen og bidrar til å organisere og strukturere vann (og annet innhold).

The Flower of Life består av flere overlappende sirkler. Utgangspunktet er sirkelen i midten. Denne representerer en grunnleggende geometrisk struktur som viser at alt liv stammer fra en kilde hvor nøkkelordet er celledeling. Celledelingen fortsetter til hvert levende vesen har oppnådd sin fullstendige og harmoniske form. Siden dette symbolet er benyttet i produktene blir vann som holdes i produktene påminnet sin “orginale kode” via informasjonen

fra formen og Flower of Life. Vannet gjenoppretter sin symmetri som korresponderer med sin opprinnelige grunnleggende struktur, hexagrammet. Og det samme orginale hexagrammet nnes i Flower of Life!

Siden alle våre produkter er designet ut fra det gylne snitt, vil du få revitalisert vann fra samtlige produkter. Symbolet Flower of Life på produktene vil i tillegg forsterke e ekten og revitaliseringsprosessen viser seg også å gå raskere. I Nature’s Design bruker vi 4 varianter av Flower of Life og de oppfører seg alle på ulike måter og beriker vannet (oa) på sin helt spesielle måte. Farger har som vi vet en egen innvirkning og frembringer ulike følelser og assosiasjoner. The Flower of Life er brent inn fra utsiden av glasset på 600 °C.

 

 

Varianter

 

 

Velg intuitivt produktet med den blomsten du føler deg mest tiltrukket av, eller la deg veilede av følgende informasjon.

 

Gold

(24-karat gull). Over hele verden er denne varianten vår mest populære. Gull er gjennom historien kjent for sin kraftfulle energetiske e ekt og er derfor med god grunn den blomsten som gir kraftigst livskraft på det revitaliserte vannet.

 

Happy

Å se på regnbuen gjør oss glade til sinns.?Hver av fargene i regnbuen har en positiv innvirkning og vibrerer med sin egen resonans. Det er derfor denne blomsten beriker vannet med sin optimisme og positive holdning til omverdenen og oss selv.

 

White

Den hvite fargen er kjent for sin renhet. Den er forbundet med renhet, ærlighet og uskyld, begynnelser og perfeksjon. Denne blomsten vil hjelpe deg å utdype ditt perspektiv og vil få deg til å føle deg mer åpen for nye muligheter og valg.

 

Platinum

Dette er et meget sjeldent metall og finnes kun i mindre målestokk på jordas over overflate. Eieren av en karaffel med Livets Blomst i Platinum?kan derfor føle seg ganske så unik. Blomsten anses å styrke din selvtillit og egenkjærlighet. Platinum står også symbolsk for rask transformasjon.

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.