PINUS CEMBRA KOLLEKSJONEN - NATURENS DESIGN

 

NATURE'S DESIGN lever virkelig opp til navnet sitt!

 

Deres nye kolleksjon PINUS CEMBRA er et lite stykke mini-natur du vil ha glede av uansett hvor du befinner deg!

Har du vært på fottur i alpene og kjent den utrolig velgjørende friske luften der? Da vil du elske denne nye produktserien!

FELLESNEVNEREN  – og det jeg selv liker aller best med produktene fra NATURE'S DESIGN – er at produktene virker helt av seg selv. Banalt å si, men de generer en vitalitet og livsenergi uten noen form for annet forbruk enn formen det er skapt av. Ingen motor, intet filter, ingen elektrisitet. 
Kontinuerlig glede og nytte i lang (nærmest uendelig) tid. Som vannkaraflene og flaskene. 
Den nye serien Pinus Cembra slutter seg fint til rekken, måtte de glede mange mange! Her trengs riktignok påfyll av olje for full effekt, men trevirket i seg selg har en vitaliserende effekt.

RÅVAREN: Hentet fra nærområder i alpene, skånsomt utvalgt uten å belaste miljøet eller den utsatte furusorten Pinus Cembra

PRODUKSJONEN: Foregår i lokale områder hvor råvaren blir hentet. Tradisjonelt solid håndtverk.

FORMEN: Slik vi ser i naturen, nært knyttet til råvaren Pinus Cembra. Bedre blir det ikke!

EFFEKTEN: Trevirket og dens essensielle olje vil gi deg et frisk innemiljø der du er. Duften fra trevirket og den essensielle oljen setter sinnet ditt i umiddelbar kontakt med naturen og fyller lundene dine med ren velvære.

MILJØET: Cembrafuruen felles kun av naturlige årsaker; så som etter snøskred, lyn og uvær. Hvert år felles et utvalg av trær etter en vurdering fra lokale skogs forvaltere. Selv om cembrafuruen ikke er utrydningstruet reguleres hogsten for å beholde den naturlige balansen til denne beskjedent utbredte arten. 

Alt i alt NULL dårlig samvittighet for å nyte et vakkert produkt!

 

 

 

 

PORTUGALS HELLIGE TRÆR

 

 

 

 

Lite kjøper jeg en flaske som de hugger ned trær bare for å ha noe rundt en flaske. Ærlig talt ..…» Denne ordvekslingen mellom to unge besøkende ble overhørt under en produktdemo med den populære glassflasken Lagoena til Natures Design. Lagoenaflasken falt i første omgang ikke i god jord hos de unge miljøbevisste, men heldigvis fikk vi oppklart det hele og gitt de en leksjon i hva kork er. - Det hugges IKKE trær for å lage korkomslag til flaskene og vi fikk forklart for våre unge besøkende vilket fantastiskt selvfornyende materiale kork er.

 

Kork er ikke et virke slik som fra andre trær som felles, men er bark fra korkeik, en art av eikefamilien. Korkeiken er eviggrønn og kan i sjeldne tilfelle bli opptil 20 m høyt, bladene er 4-7 cm lange, mørkegrønne på oversiden, lysere på undersiden. Trærne oppnår gjerne en staselig alder og blir gjerne 250 år, noen endatil 400 år.

Siden Nature’s Design setter sin ære i at deres produkter skal være av naturvennlige materialer, kunne resirkuleres til gjenbruk, komposteres oa, ble kork valgt som det beste alternativet som omslag på deres glassflasker: Kork beskytter mot støt, gir beskyttelse mot både varme og kulde og gir dessuten et godt grep. Har du vannflasken liggende i en glovarm bil vil vannet likevel oppleves friskt å drikke. 

Korkeiken har sin utbredelse i Middelhavslandene, men det er Portugal som er store når det gjelder korkproduksjon. Siden barken på trærne fornyes etter barking er trærne å se på som «gull» blant landeierne, naturlig selvfornyende som det jo er. Prosessen med at barken vokser ut igjen tar vanligvis mellom 9 – 13 år. For å holde orden på barkens alder merkes trærne systematisk med årstall etter hver barking.
Barken er tykk og korkaktig, over tid blir denne svært tykk og høstes hvert 9. – 13. år som – ja – Kork! Høstingen skader ikke treet og ny bark vokser ut helt av seg selv. Altså en kontinuerlig fornybar ressurs. I Portugal er det ikke tillatt å felle korkeik bortsett fra under kontrollert pleie av skogen.

Å vandre på gamle kjerrestier i en skog av gamle eiketrær er en eventyrlig naturopplevelse med planter og dufter og summende insekter i rikt monn. Absolutt et ferietips, og glem nå ikke Lagoenaflasken din når du skal ut på tur!

VANN

 

Hva gjør nevnte Frue når hun blir kjent med meg? 
Jo, hun MÅ simpelthen ha en Alladin karaffel, for noe så vakkert!!! 
Og hva sier Mannen når hun kommer hjem med enda en ting til et hjem som bærer preg av et langt liv? Jo han syns dette var alldeles unødvendig... 

Men så går nå dagene... og "Gubben" drikker vann som han ikke har gjort på årevis, kanskje aldri? Fra Alladin karaffel så klart, og den siste meldingen jeg fikk var at nå er det Mannen i huset som har overtatt vannforsyningen i huset! 
Karaffelen fylles jevnlig med vann fra springen, prosedyren følges med noen minutters lufting før karaffelen får hodet (toppen) på. 
Og Mannen i huset føler seg bedre enn på lenge. Slikt gir glede i en grunders hjerte! 

Særlig eldre blir ofte dehydrerte, vann smaker ikke som det pleide, nyrene jobber tyngre med for lite væske. 
Kan hende virkeligheten er så enkel som at vannet fra karaffelen smaker og oppleves som kildevann og derved skaper minner fra dengang vi hadde egen brønn og slurpet i oss vann fra øsen som ofte var tilgjengelig der vannet var.

Har du enda til gode å drikke vann fra Alladin karaffel? Da har du noe å se fram til og som kroppen din vil gledes over! - En god grunn til å investere i en karaffel til deg selv, familien eller en god venn. 
En glede som vil få en påminnelse hver gang det helles vann fra karaffelen. 

For kroppen DEN vet veldig godt hva den vil ha!

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.